Här läser du om…SOMMARYOGA! YogaTerapi Erbjudande under sommaren!!!!! Gongbad! Workshops! Retreats!


SOMMAR …och vi yogar på, gör oss redo för semestern genom att balansera kropp och sinne innan vi tar ledigt. Start 27 maj och vi kör hela juni och tre tisdagar in i juli, den 2, 9 och 16 juli med eventuell fortsättning. Tisdagar 18,45-20.15.

Välkomna…alla…alltid…

OCH…sommarpriser…150kronor/pass…kom, kom, kom…

…SAMT!!! GONGBAD I DET FRIA VID SÖDERBYSJÖN, MÅNDAG 17 JUNI 19.30. I fullmånens magiska sken samlas vi vid ingången till Nackareservatet vid Djursjukhuset och vandrar tillsammans till meditationsplatsen på berget för att ta emot Gongens vibrationer. Ta med något att ligga på och ge dig själv en upplevelse i samklang med naturen…SAT NAM!

Pris 200 kronor.

 Hallå Alla!

Denna vackra vår och sommar 2019 har du möjlighet att boka in en MediYoga terapeutisk session,TM.

Jag ,Pée går sista terminen, steg 3 i en utbildning till Yogaterapeut och kommer under våren i utbildningssyfte ta emot för enskilda sessioner till reducerade priser.

Pris under vår/sommar kommer att vara: Nybesök 90 min, 300 kronor (ord.1200kr). Återbesök 60 min 150 kronor (ord.600 kr).

Anmäl dig före 1:a september för specialpriset…så hör av dig!!

kontakta mig på mail eller telefon (070 760 79 96) för frågor och bokning…

Under en MediYoga® – Terapeutisk SessionTM går vi gemensamt igenom din situation genom ett terapeutiskt samtal där vi utifrån ett medicinskt och holistiskt perspektiv försöker identifiera orsaker och samband till rådande obalanser. Målsättningen med sessionen är att du skall få en ökad förståelse och ett individuellt upplägg på en nivå så att du själv kan träna hemma för att påverka din egen självläkning och balans.

En diplomerad MediYoga Terapeut har genomgått MediYoga Institutets samtliga utbildningssteg där terapeuten följer en tydlig samtalsstruktur och etiska riktlinjer.

gongbad

GONGBAD under våren 2019 :

 Sista söndagen i månaden är det Gongbad på Ahimsa…så alltså:

27 januari 18-19.30

24 februari 18-19.30

31 mars 18-19.30

28 april 18-19.30

26 maj 18-19,30

Måndag 17 juni fullmånegong utomhus vid Söderbysjön

30 augusti FredagsGong 18-19.30

…fler Gongbad kan tillkomma…

JÄTTEVÄLKOMNA TILL EN SKÖN STUND…

Priset för ett Gongbad är 250 kronor med the och eko,krav frukt efteråt. Har du köpt kurs kostar Gongbadet 200 kronor…ALLA välkomna!

 

Om Gong och Gongbad

Ett Gongbad är ett bad i ljud och vibrationer. En resa i ditt inre och universum som är möjligt tack vare Gongens rika omfång av övertoner och dess ljuva klang som för dig in i ett djupt avslappnat tillstånd där du får en känsla av frid, en känsla av att vara ett med alltet och en möjlighet att hitta fram till insikter om dig själv.

Ett Gongbad kan vara till hjälp vid åkommor som:

  • Sömnproblem
  • Smärtor kan lindras
  • Ger dig en känsla av klarhet och renhet
  • Insikter om dig själv,visioner om hur du kan hantera olika problem
  • Se detta livet klarare,och även tidigare livsminnen kan komma upp
  • Öppna våra chakran
  • Minska stress,balanserar nervsystemet och hjärnhalvorna
  • Masserar dig på cellnivå

Ett Gongbad tas emot liggande, och tar mellan 45-60 min och under den tiden spelar jag både högt och lågt för att ta dig till olika känslor och förnimmelser. Du kan känna dig tung, lätt, få en annan tidsuppfattning. Skratt, gråt, smärtor kan vara närvarande. Efter ett bad känner de flesta en känsla av frid,  glädje och en känsla av renhet.

Inga förkunskaper krävs för att delta i ett gongbad.

Löst sittande mjuka träningskläder och en vattenflaska med lock är det enda du behöver ha med.

Gongens roll inom yoga

I tusentals år och i många civilisationer och andliga traditioner har gongar använts i olika ceremonier och ritualer. De har bl a använts som hjälp för att nå högre medvetandetillstånd. Gongen är ett ursprungligt instrument och upplevelsen av gongens ljud och vibrationer går på djupet.
Gongens  historia som ett instrument med heliga krafter, har alltid omgetts med mystik. Enligt Tibetansk Buddhism så är Gongen den djupaste länken mellan kosmos och den spirituella världen.
Musik och sång är en viktig del av yoga och gongen används för att skapa ett meditativt tillstånd och djup avslappning. Det är något som inte kan beskrivas med ord, utan måste upplevas. Den mäktiga klangen av gongen kan kännas överväldigande, men samtidigt få oss att släppa spänningar och blockeringar och nå en upplevelse av vår egen innersta kärna.

I yoga kan gongspel användas under avslappningen eller meditationen. Ett gongbad har alltså inget med vatten att göra, utan det innebär att vi ligger ner, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja över och genom oss. Vi kan då släppa stress och tankar och istället ”bara vara”. Upplevelsen är unik för varje människa, men efter ett gongbad kan många känna sig ”renade” till kropp och själ. Oavsett om du tror dig vara : vig eller stel, rik eller fattig, tjock eller smal, ledsen eller glad …eller något annat…Gongen gör ingen skillnad, vibrationen är som vågorna i havet, de kommer från djupet och landar på stranden, levererar upphittade ”saker” för att sedan dra sig tillbaka till evigheten!

Idag finns det en ökad medvetenhet om hur ljud påverkar människan. I yogafilosofin anser man att ljudet påverkar hjärnan, avlägsnar skadade celler i kroppen och balanserar chakrasystemet. Ljudets vibration har en transformerande effekt, ett tillstånd av fridfull medvetenhet uppstår.

Gongen har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där en kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper oss på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar oss från att komma i kontakt med vårt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, vi kan också släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed kan du  känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt.
Gongens syfte är att bringa lycka.

Och jag säger det igen…GONGENS SYFTE ÄR ATT BRINGA LYCKA…Som det står på min Gong…”Happiness has Arrived!”