Livsyoga/Kundaliniyoga med Gongavslappning


”Det viktigaste i Kundaliniyoga är din egen upplevelse, den träffar dig rakt i hjärtat. Inga ord kan ersätta din egen erfarenhet”

Livsyoga är en gren av kundaliniyoga. En kraftfull och dynamisk gren inom yogatraditionen. Vi använder samma yoga pass och tekniker som kundaliniyogan.

Yoga handlar om att tända din inre glöd varje dag. Att fylla dig med ny kraft och energi så att du kan möta vardagens alla händelser med mer balans, medvetenhet och sinnesro. Den hjälper dig att hitta en inre trygghet och bli mer kreativ, intuitiv och fokuserad.

Livsyoga har sitt ursprung i Kundaliniyoga,det är en kraftfull och rolig yogaform som passar alla. Den utgör en komplett metod som kombinerar andning, kroppsställningar, sångmantras och meditationer.

 Tomas Frankell introducerade på 80-talet kundaliniyogan i Sverige. 1997 lämnade Tomas  Yogi Bhajans rörelse och startade sin egen yogaskola.

Inom Livsyogan återfinns alla de  pass som används inom kundaliniyoga-traditionen. Skillnaden är att Livsyogan betonar föreningen mellan österländskt och västerländskt. Västerländsk psykologisk insikt skapar en syntes med österländsk visdom.Musik från många olika traditioner används tillsammans med österländska mantras.

Livsyoga/Kundaliniyogatisdagar är en spännande kurs där vi i utmanande och varierande kriyas (yogapass) spänner våra bågar och känner glädje i utmaningar. För både kropp och sinne! På tisdagar utmanar vi både vår fysiska och mentala styrka! Tisdagsklasserna är kraft, svett och glädje!

…Varmt, varmt, välkommen….

…och  ALLA KAN VARA MED! Du lägger själv ribban på passen så välkommen både nybörjare och van yogi…Alla…alltid…